Büyükşehir Belediyesi Milli Egemenlik Caddesi Gar Meydanı yanında bulunan Minibüs durakları için inşa edeceği peronlarda çalışmalar başladı. Pistil, “Yeni çalışmayla hem giriş-çıkışlar kontrollü bir şekilde yapılacak hem de trafik akışı rahatlamış olacak” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Milli Egemenlik Caddesi Gar Meydanı yanında bulunan minibüsler için inşa edilecek yeni peronlarda çalışmalar başladı. Pistil, “Mevcut duraklara dönüşler tek seferde yapılamıyor, bölgede trafik sıkışıklıkları yaşanıyordu. Şimdi durakları ileri bir noktaya alacak, tek seferde dönüş imkanı sağlayacak bir genişliği bölgeye kazandıracağız. Ekiplerimiz çalışmalarına başladı. İnşa edeceğimiz peronlarla hem giriş-çıkışlar kontrollü bir şekilde yapılacak hem de trafik akışı rahatlamış olacak” dedi.