Büyükşehir Belediyesi Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı’nda 12-18 Aralık Yerli Malı Haftası 50 çocuk misafirin katılımıyla kutlandı. Program kapsamında Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı kurs öğrencileri katılımcılara el emeğiyle yaptıkları ürünleri ikram etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yaşayarak Öğrenme Macera Park’ta 12-18 Aralık Yerli Malı Haftası kapsamında program düzenlendi. 50 çocuğun katılım sağladığı programda Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı kurs öğrencileri kendi hazırladıkları turşuları misafirlere ikram etti. Katılımcılara meyve ikramında da bulunan çocuklar yerli malının önemine dikkat çekti. Programa katılan veliler, çocuklarının yerli malı konusunda bilinçlendirilmesinden dolayı memnuniyet duyduklarını ifade etti.