Covid-19 ile mücadele noktasında düzenlenen toplantıya katılan Başkan Yüce, “Şehrimizi yüksek riskli bölgeden düşük riskli bölgeye yani kırmızıdan maviye döndürmeliyiz. Bu sebeple tüm vatandaşlarımıza maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymalarını, kalabalık ortamlardan uzak durmalarını, toplu bir şekilde bir araya gelmemeleri için hassasiyet çağrısında bulunuyorum. Kurallara riayet edersek virüsün yaylımını azaltmış olacağız. Mücadeleye güç ver Sakarya” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, koronavirüs ile mücadele kapsamında Sakarya Valiliğinde düzenlenen toplantıya katıldı. Alınacak her kararın Sakarya’nın geleceğine yön vereceğini belirten Başkan Yüce, koronavirüs tablosunun kırmızıdan maviye dönmesi hususunda gerekli her şeyi yapacaklarını söyledi. Programa Başkan Yüce’nin yanı sıra Vali Çetin Oktay Kaldırım, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Vali Yardımcısı Ersin Emiroğlu, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Aziz Öğütlü, SATSO Başkanı Akgün Altuğ, Ticaret Borsası Başkanı Adem Sarı, SESOB Başkanı Hasan Alişan katıldı.

Kırmızıdan maviye dönmeliyiz
Başkan Ekrem Yüce, “Şehrimiz kırmızı olarak renklendirilen yüksek riskli bölgeler arasında yer alıyor. Bu hususta koronavirüs ile mücadelemize güç katmak zorundayız. Şehrimizi yüksek riskli bölgeden düşük riskli bölgeye yani kırmızıdan maviye döndürmeliyiz. Bu sebeple tüm vatandaşlarımıza önemle hatırlatıyorum. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyalım, kalabalık ortamlardan uzak duralım, toplu bir şekilde bir araya gelmeyelim. Kurallara riayet edersek virüsün yaylımını azaltmış olacağız. Mücadeleye güç ver Sakarya” dedi.