Sebahattin Zaim Bulvarı’ndan Serdivan’a geçişler için yeni bir alternatif olacak projede devam eden çalışmaları inceleyen Başkan Ekrem Yüce, “Hasır Sokak ile Süleyman Binek Caddesi arasını duble hale taşıyacak projede ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışıyor. 25 metre uzunluğa 18 metre genişliğe sahip köprünün korkularını da tamamladık. İnşallah hızla tamamlayacağız. Hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sebahattin Zaim Bulvarı’ndan Serdivan’a geçişler için yeni bir alternatif olacak projede incelemelerde bulundu. Araç ve yaya geçişleri için inşa edilen köprüde sona gelinirken, Hasır Sokak ile Süleyman Binek Caddesi arasını duble hale taşıyacak çalışmada ise ekipler yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Genel Sekreter Yardımcısı Ali Oktar’dan projede gelinen son noktaya ilişkin bilgiler alan Başkan Ekrem Yüce, proje ile Yazlık Kavşağı’nda zaman zaman oluşan trafik yoğunluğunun önüne geçeceklerini ifade ederek, çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlanacağını paylaştı.

Alternatif geçiş
25 metre uzunluğa 18 metre genişliğe sahip köprünün korkularının tamamlandığını ifade eden Başkan Yüce, Hasır Sokak üzerinde üstyapıda başlatılan çalışmaların da yoğun bir şekilde devam ettiğini dile getirerek, “900 metrelik arteri bölünmüş yol haline taşıyacak ve Süleyman Binek Caddesi’ne ulaşımları sağlayacağız. Bölgenin altyapısını SASKİ marifetiyle yeniledik. Şimdi de arterin üstyapısında gereken adımları atıyoruz. Ekiplerimizin çalışmaları tamamlandığında inşallah Yenikent bölgesinden Serdivan geçişlerine yeni bir alternatif oluşturacak, Yazlık Kavşağı’nı kullanan araç sayısında azalmayı sağlayacağız. Ekip arkadaşlarıma kolaylıklar diliyor, projenin şehrimize ve bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.