Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaali Sakarya Caddesi’nde gerçekleştirilen asfalt çalışmaları devam ediyor. Akbulut, “Çalışmalarımız tamamlandığında Kocaali’nin girişinde yepyeni bir duble yol ortaya çıkmış olacak. Hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından şehrin dört bir yanında sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir ekipleri son olarak Kocaali Sakarya Caddesi’nde çalışmalar gerçekleştiriyor. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, Kocaali’nin en önemli caddelerinden birisinde sıcak asfalt, bordür ve kaldırım çalışmalarını hayata geçireceklerini, çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını ifade etti.

Bin 800 metrelik duble yol
Kocaali Sakarya Caddesi’nde ilgili birimler tarafından gerçekleştirilen altyapı çalışmaları sonrasında harekete geçtiklerini ifade eden Akbulut, “Şehrimizin dört bir yanında çalışmalarımıza devam ediyoruz. Asfalt sezonunun başlamasıyla birlikte Akyazı, Karasu ve Kaynarca’da sıcak asfalt serimi gerçekleştirmiştik. Kocaali Sakarya Caddesi ilçenin girişinde yer alan çok önemli bir arter. Bin 800 metrelik arterde bordür çalışmalarımız tamamlandı. Şu anda 1. kat sıcak asfalt serim işlemlerimiz devam ediyor. 5 bin 500 ton sıcak asfalt sermeyi planladığımız yolda daha sonra orta refüj bordürleri ve kaldırımları da tamamlayacağız. İnşallah çalışmalarımız tamamlandığında Kocaali’nin girişinde yep yeni bir duble yol ortaya çıkmış olacak” diye konuştu.