Büyükşehir Belediyesi’nin, Kocaali’de devam eden asfalt yenileme çalışmalarının ilk etabı sona erdi. Selahiye, Gümüşoluk, Aydoğan, Kozluk, Bezirgan Mahalleleri ve Fatih Sultan Mehmet Caddesi’nde sona eren çalışmaların ikinci etabı Görele, Yalpankaya, Köyyeri, Karalar ve Beyler Mahallelerinde devam edecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaali’de gerçekleştirilen asfalt yenileme çalışmalarının ilk etabı sona erdi. 32 bin ton sıcak asfaltın kullanıldığı Selahiye, Gümüşoluk, Aydoğan, Kozluk, Bezirgân Mahalleleri ve Fatih Sultan Mehmet Caddesi’nde yollar yeni yüzüne kavuştu. Asfalt çalışmaların tamamlandığı 18 kilometrelik güzergâh yol çizgilerinin çekilmesiyle modern bir hal aldı.

Asfalt yenileme çalışmaları Kocaali’de devam edecek
Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı’nca yapılan açıklamada, “Kocaali’de sıcak asfalt çalışmalarımızın ilk etabını tamamladık. Selahiye, Gümüşoluk, Aydoğan, Kozluk, Bezirgan Mahallelerimizde ve sahilde bulunan Fatih Sultan Mehmet Caddemizde toplamda 18 kilometrelik güzergahı 32 bin ton sıcak asfalt ile buluşturduk. Planlanan program dâhilinde çalışan ekiplerimiz Karasu’da asfalt çalışmalarının hemen ardından tekrar Kocaali’ye geçerek Görele, Yalpankaya, Köyyeri, Karalar ve Beyler mahallelerinde bulunan 12 bin metrelik güzergahta çalışmalarına devam edecek” ifadelerine yer verildi.

Başkan Yüce’ye Teşekkür
Kozluk Mahalle Muhtarı Halil Kılıçaslan, “Yıllardır beklediğimiz asfalt çalışmaları gerçekleştiği için mutluyuz. Yaşanan sel faciasında yollarımız daha da kötüleşerek kullanılamaz hale gelmişti. Kent merkezine 90 kilometre uzaklıkta bulunan bir mahalleyiz ve bizleri unutmayıp yollarımızı asfaltla buluşturarak güvenli hale getiren Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’ye teşekkür ediyoruz” dedi.