Büyükşehir Belediyesi Faik Baysal Kütüphanesi 20 bin eseriyle kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor. 10 bin üye sayısına ulaşan kütüphane, haftanın 7 günü misafirlerini bekliyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Faik Baysal Kütüphanesi 20 bin eseri ile kitap dostlarını ağırlamaya devam ediyor. Kent Park içerisinde bulunan ve estetik mimarisi ile dikkatleri çeken Faik Baysal Kütüphanesi büyük ilgi görüyor. Kütüphanede yüzlerce yazarın, binlerce eserinin bulunduğunu belirten Kültür ve Sanat Şube Müdürü Adem Turan, tüm kitap dostlarını Faik Baysal’a davet etti.

Haftanın 7 Günü Hizmet
Turan açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Kütüphanemizde farklı alanlarda eserler bulunuyor. Açıldığımız günden bu yana 10 bin üye sayısına ulaştık. Haftanın 7 günü de kütüphanemiz açık bulunuyor. Ortaokul ve lise öğrencilerinin yanında üniversite öğrencilerimiz de kütüphanemizden yararlanıyor. Ayrıca kitapseverler, kütüphanemizde bulunan eserleri de 15 gün ödünç alabiliyorlar. Tüm kitap dostlarını kütüphanemize bekliyoruz.”