Büyükşehir ‘EvdeKalKitaplaKal’ sloganı ile vatandaşların her daim yanında olabilmek adına yeni bir uygulamayı hayata geçirdi. Bu kapsamda vatandaşlar okumuş oldukları kitapları ihtiyaç sahipleri ile paylaşmak için www.sakarya.bel.tr, mobil uygulama ve ALO 153 üzerinden Çözüm Masasıyla iletişime geçebilirler.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Koronavirüsü ile mücadele kapsamında yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor. ‘EvdeKalKitaplaKal’ sloganı ile başlatılan bu kampanya kapsamında vatandaşlarımız okumuş oldukları kitapları hemşehrilerine ve kardeşlerine göndermek için www.sakarya.bel.tr, mobil uygulama ve ALO 153 üzerinden Çözüm Masasıyla iletişime geçebilirler.

EvdeKalKitaplaKal
Büyükşehir’den yapılan açıklamada, “EvdeKalKitaplaKal sloganıyla başlatılan bu yolda, vatandaşlarımızın her daim yanında olmak adına önemli projeler gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda Çözüm Masası ekibimiz aldığı talepler doğrultusunda görevlileri göndererek vatandaşlarımızdan kitapların toplanması sağlanır. Toplamış olduğumuz kitaplar dezenfekte edilerek hazır hale getirilir. Evde kalan vatandaşlarımız kitap almak için Çözüm Masası ekibimize taleplerini iletebilir. Alınan talepler doğrultusunda kitap isteyen vatandaşlarımıza tamamen hijyenik bir biçimde teslim edilir” denildi.