Yazar Selim Gündüzalp Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi’nde çocuklarla buluştu. Güzdüzalp, “Özgüven ve kendini ifade edebilme özelliği küçük yaşlarda kazanılır. Kendinizi ifade edebilmek için bol bol kitap okuyun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelere kazandırılan Sosyal Gelişim Merkezleri’nde etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor. Bu çerçevede Yazar Selim Gündüzalp Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi’nin minik öğrencileriyle buluştu. Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ve Büyükşehir Belediyesi Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Murat Kıroğlu’nun da yer aldığı etkinliğe çocukların ilgisi yoğun oldu. Etkinlikle konuşan Yazar Selim Gündüzalp, “Okuyacağınız kitapları süzgeçten geçirip öyle okumalısınız çünkü kitaplarda ne söyleniyorsa, ne anlatılıyorsa onlar ruhumuzda yaşamaya devam eder” tavsiyesinde bulundu.

Muzlu Çikolata ve Kargalar
Yazar Selim Gündüzalp’in minik öğrencilerle gerçekleştirdiği söyleşi, keyifli anlara sahne oldu. Çocuklar, yazar ve yazarlık hakkında merak ettiklerini Gündüzalp’e sorma fırsatını elde ettiler. Yazar Selim Gündüzalp, çocuklara özgüven ve kendini rahat ifade edebilme konularında örnekler sundu. Program sonunda Gündüzalp, Muzlu Çikolata ve Kargalar isimli kitabını çocuklar için imzalarken; Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Murat Kıroğlu kendisine günün anısına çiçek takdim etti. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, Çocuk-Yazar Buluşmalarının devam edeceği belirtildi.