Kayıtlar devam ediyor

Son Başvuru 30 Eylül
Sosyal Gelişim Merkezi bünyesinde açılan ücretsiz kurslardan, bir önceki dönem 500’den fazla çocuğun yararlandığını ve bu dönem öğrenci sayısını arttırmayı hedeflediklerini belirten Yüce, “Çocuklarımızın boş zamanlarını doğru adreslerde değerlendirmeleri adına kurulan Sosyal Gelişim Merkezimize gösterilen ilgi, bu konudaki boşluğun doldurulduğunu gösteriyor. Bir önceki dönemde 500’den fazla çocuğumuz, merkezimiz bünyesinde açılan kurslardan faydalandı. İnşallah, yeni dönemimizde bu sayıyı arttıracağız. Şehrimiz için, sosyal belediyecilik alanındaki çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz. Ayrıca, Sosyal Gelişim Merkezi inşaatımız da büyük bir hızla devam ediyor. Sosyal donanımı ve mimarisiyle Türkiye’ye örnek olacak projemiz, inşallah kısa süre içerisinde tamamlanacak” şeklinde konuştu.

Kulüpler renk katacak
Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi, eğitim programı kapsamında, ücretsiz verilecek İngilizce, Gitar, Satranç, Resim, Drama-Diksiyon, Keman, Mutfak, Tasarım, Zeka Oyunları ve Değerler Eğitimi kurslarının yanı sıra açılacak çocuk kulüpleri de yeni döneme ayrı bir renk katacak. Yaşlılara Saygı Kulübü, Şiir Dostları Kulübü, Satranç Kulübü, Kitap Okumayı Sevenler Kulübü, Resim Kulübü, Gezi ve Tarih Sevenler Kulübü, İngilizce Kulübü, Çevre Koruma Kulübü ve yeni dönem kursları hakkında detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, Sosyal Gelişim Merkezi’nin 274 51 85 no’lu telefonunu arayabilir.