Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği programında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş ile görüşen Başkan Ekrem Yüce, “Ankara’da şehrimiz için görüşmeler gerçekleştiriyor, toplantılara katılıyoruz. Kaybedecek bir dakikamız dahi yok. Bakan Yardımcımıza Sakarya’da yapmak istediğimiz çalışmalardan bahsettik. Bakanlığımızdan alacağımız desteklerle şehrimizi hizmet ve yatırımlarla buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği programına katıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakan Yardımcısı olan ve aynı zamanda Birliğin Genel Başkanı Mücahit Demirtaş ile bir görüşme gerçekleştiren Başkan Ekrem Yüce, Sakarya için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Ortak akıl
Başkan Ekrem Yüce, yaptığı görüşmelerin ardından şu değerlendirmelerde bulundu: “Ankara’da şehrimiz için görüşmeler gerçekleştiriyor, toplantılara katılıyoruz. Kaybedecek bir dakikamız dahi yok. Her an bu şehre nasıl daha faydalı olabileceğimizi, neler yapabileceğimizi konuşuyor, görüşüyoruz. Ortak akılla hareket ederek çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakan Yardımcımız Mücahit Demirtaş’la da bir araya geldik. Sakarya’da yapmak istediğimiz çalışmalardan bahsettik. Bakanlığımızdan alacağımız desteklerle Sakarya’mızı hizmet ve yatırımlarla buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.