Büyükşehir Belediyesi Kasım Kültür Sanat Etkinlikleri programı belirlendi. Tiyatro buluşmalarından sinema gösterimlerine, sergi açılışlarından panellere kadar birbirinden farklı programları Sakaryalılarla buluşturacak etkinlikler kapsamında Anadolu Ajansı Genel Müdürü Kemal Öztürk, Yeni Ortadoğu, Yeni Türkiye, Yeni Medya konferansı verecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kasım Kültür Sanat Takvimi belirlendi. İbrahim Zaman’ın eserlerinden oluşan Zaman’la 55 Yıl Fotoğraf Sergisi’nin açılışı ile başlayan etkinlikler, tiyatro ve sinema gösterimleri, paneller, konferanslar ve konserler ile devam edecek. Etkinlik takvimi kapsamında Anadolu Ajansı Genel Müdürü Kemal Öztürk, 13 Kasım Perşembe günü Yeni Ortadoğu, Yeni Türkiye, Yeni Medya konferansıyla Sakaryalılarla buluşacak. Büyükşehir Belediyesi Kasım Kültür Sanat Etkinlikleri programı ise şöyle:

11Kasım Salı - 12 Kasım Çarşamba / 20:00 / AFA
Tiyatro: Kanlı Nigar
Bursa Devlet Tiyatrosu

13 Kasım Perşembe / 19:00 / AKM
Konferans: Yeni Ortadoğu, Yeni Türkiye, Yeni Medya
Konuşmacı: Kemal Öztürk - Anadolu Ajansı Genel Müdürü

17 Kasım Pazartesi / 18:00 / AKM
Sinema Günleri
Ateşin Düştüğü Yer
Söyleşi: Yönetmen İsmail Güneş

18 Kasım Salı / 18:00 / Sakarya Sanat Galerisi