Büyükşehir Belediyesi Karasu’da asfalt çalışmalarının ikinci etabına başladı. Daha önce Lozan, Huzur ve Üniversite Caddelerinin modern bir görünüme kavuşturulduğu Karasu’da ikinci etap asfalt çalışmaları kapsamında 3 bin 750 bin metrelik güzergâh sıcak asfalt ile buluşturulacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karasu’da devam eden asfalt çalışmalarının ikinci etabı başladı. Yaklaşık 6 bin ton sıcak asfaltın serileceği Şehit Atıf Ödül, Eski Adapazarı ve 193. caddelerinde toplamda 3 bin 750 metrelik güzergâh yeni yüzüne kavuşturtulacak.

Karasu’ya hayırlı olsun
Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı’nca yapılan açıklamada, “Daha önce birinci etap çalışmalarını tamamladığımız Karasu’da ulaşımların daha sağlıklı ve güvenle sağlanması için asfalt yenileme çalışmalarımızın ikinci etabına başlamış bulunmaktayız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’nin talimatlarıyla 3 bin 750 metrelik güzergâhta başlattığımız asfalt çalışmaları bölgeye ve hemşerilerimize hayırlı olsun” ifadelerine yer verildi.