Büyükşehir Belediyesi tarafından Karasu’ya kazandırılacak Sosyal Gelişim Merkezi’nin ihalesi gerçekleştirildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karasu’ya kazandırılacak yeni Sosyal Gelişim Merkezi’nin ihalesi gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası’nda yapılan ihalenin komisyon başkanlığını Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Recep Ören üstlendi. 2 firmanın teklif sunduğu ihalenin ardından açıklamalarda bulunan Ören, “Büyükşehir Belediyemizin güçlü hizmet eli ilçelerimize ulaşıyor. Bu kapsamda Karasu’ya yeni bir yaşam ve eğitim merkezi kazandırmak için proje çalışmalarımızı gerçekleştirmiştik. Bugün de ihalemizi yaptık. Komisyonumuz 2. toplantısında gerekli değerlendirmeleri yaptıktan sonra sonuçları kamuoyuna duyuracak. Karasulu vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Karasu’da inşa edilecek Sosyal Gelişim Merkezi için ihaleye katılan firmalar ve ihale komisyonuna sundukları teklifler şu şekilde;

Serkan Kıyatsıl – Gök-Ser İnşaat                                                     14.750.000.00 TL

Ada Grup İnş. Taah. Pet. Ür. Tur. Ve Ot. Tic. San                          14.290.000.00 TL