Büyükşehir Belediyesi ‘Mahallemde İftar Var’ programlarında ilk gönül sofraları Karapürçek’te kuruldu. Yüzlerce vatandaş bereket sofralarında bir araya geldi, aynı dualara âmin dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Mahallemde İftar Var’ programında ilk buluşma Karapürçek’te gerçekleştirildi. Aile Çay Bahçesinde kurulan sofralara Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra, AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, Karapürçek Belediyesi Başkanı Orhan Yıldırım, Büyükşehir Bürokratları ile yüzlerce Karapürçekli misafir oldu.

Yüzlerce vatandaş birlikte oruç açtı
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu iftar programı öncesinde gönül sofralarına misafir olan Karapürçeklilerin Ramazan ayını tebrik etti. İstanbul Beykoz Camii İmam Hatibi Mehmet Bilir’in Kuran tilaveti ise gönül kapılarını araladı, okunan ezanın ardından yüzlerce Karapürçekli hep birlikte oruç açtı. Karapürçekli vatandaşlarla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Toçoğlu, “Hizmet kalitemizi daima en üst seviye olarak belirliyor, bu amaca yönelik çalışmalar yürütüyoruz. Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu devam ettirdiğimiz sürece çok daha güzel hizmetleri hayata geçireceğiz. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” diye konuştu.