Büyükşehir Belediyesi ‘Mahallemde İftar Var’ programlarında kardeşlik sofraları bu kez Karapürçek’te kuruldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Mahallemde İftar Var’ programları Karapürçek’te devam etti. Karapürçek Aile Çay Bahçesi’nde gerçekleştirilen buluşmada Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu beraberinde Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım ve Ak Parti Karapürçek İlçe Başkanı Cemalettin Selim ile birlikte Karapürçeklilerin masalarını tek tek gezerek, vatandaşların Ramazan ayını tebrik etti.

Keyifli Bir Akşam
Program İstanbul Piyalepaşa Camii İmamı İshak Danış’ın Kur’anı Kerim tilaveti ile başladı. Okunan ezan ile birlikte ise binlerce vatandaş oruçlarını hep birlikte açtı. İftar sonrasında ise Hayali Seçkin Bayramoğlu meddah gösterisi için sahnedeki yerini aldı. Bayramoğlu’nun hikâyelerini dinleyen çocuklar keyifli bir geceyi geride bıraktı.