Büyükşehir Belediyesi tarafından Adapazarı Karadavutlu Mahallesi’nde gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Mahalle Muhtarı Harun Ölmez, yenilenen yolla birlikte ulaşımın daha rahat ve güvenli olacağını belirti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından Sakarya-Kocaeli il sınırında yer alan Adapazarı’na bağlı Karadavutlu Mahallesi kısa süre önce sıcak asfaltla buluşturulmuştu. 2 kilometrelik güzergahta 2 bin ton sıcak asfalt kullanılarak hayata geçirilen çalışmalar için Mahalle Muhtarı Harun Ölmez tarafından Büyükşehir’e hizmet teşekkürü geldi.

Çok mutlu olduk
İzmit ve Adapazarı arasında bağlantıyı sağlayan mahalle yolunun sıcak asfalt ile buluşmadan önce çok bozuk ve harap bir şekilde olduğunu hatırlatan Karadavutlu Mahalle Muhtarı Harun Ölmez, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu bizlere bu yolun yapılacağına dair söz vermişti. Bugün bu sözlerin yerine getirildiğini görmek bizleri çok mutlu ediyor. Sağolsun Büyükşehir Belediyemiz mahalle yolumuzu sıcak asfalt ile buluşturdu. Öncesinde arazilerimize gitmek zor ve meşakkatliydi. Artık bu sorun olmaktan çıktı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na ve yolun yapımında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.