Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlattığı dönüşüm çalışmalarında Karaağaç Caddesi’nde işlem tamamlandı. Bulvar yeni yüzüne kavuştu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin şehir merkezi ve 16 ilçe grup yolunda ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlattığı dönüşüm çalışmaları bir bir tamamlanıyor. Son olarak Adapazarı Karaağaç Caddesi’nde dönüşüm projesini başlatan Büyükşehir, 600 metre uzunluğundaki arteri yeniledi. Bölgede ikamet eden vatandaşlar dönüşüm için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Karaağaç Sil Baştan
Arterde hayata geçirilen çalışmaları değerlendiren Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, “600 metre uzunluğundaki caddenin deforme olan asfaltının tamamını kaldırdık. SASKİ ekipleri bölgede yağmursuyu çalışmaları gerçekleştirdi. Hızlı internet erşimi anlamına gelen fiber kablolar da arterdeki yerini aldı. Daha sonra caddenin Bilge Hastanesi ile İhsaniye Camii arasında kalan kısmında asfalt serim işlemlerimizi gerçekleştirdik. Logar kapaklarını da asfalt seviyesine getirdik. Artık son düzenleme işlemini yapacağız. Hem şehrimize hem de bölgede ikamet eden vatandaşlarımıza dönüşüm çalışması hayırlı olsun” diye konuştu.