Kalıcı Çözümler Üretiyoruz

Her ay farklı ilçede düzenlenecek
Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Yerel yönetimlerimizin sosyal proje üretmedeki öneminin bilincinde olarak, bu alanda kararlı çalışmaları hayata geçiriyoruz. Yürüttüğümüz geniş hizmet ağı içerisinde ihtiyaç sahiplerinin belirlenmesi en hassas olduğumuz alanların başında geliyor. Daha önce tüm ilçelerimizde ilçe belediye personelleri, muhtarlarımız ve STK Temsilcilerimizin katılımları ile gerçekleştirdiğimiz bilgilendirme toplantılarımızı, bundan böyle her ay düzenli olarak tüm ilçe Sosyal Hizmet Müdürlerimizin katılımları ile sürdüreceğiz” diye konuştu.

Ortak aklı önemsiyoruz
Taleplerin karşılanmasında daha hızlı ve etkili yöntemler için istişare toplantılarının çok önemli olduğunu vurgulayan Yüce, “İlk toplantımızı Karapürçek’te başlattık. 16 ilçeden toplantımıza iştirak eden Şube Müdürlerimizle güzel bir istişare toplantısı gerçekleştirdik. Ortak akıl ile ihtiyaçlara kısa sürede uzun vadeli çözümler getirebileceğimizin farkındayız. Vatandaşlarımıza daha kolay ve etkili hizmet götürmenin yollarını ilçelerimizde istişare etmeye devam edeceğiz. Bir sonraki toplantımızı Sapanca ilçemizde gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.