Büyükşehir Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında Sakaryapark’ta sahne alan İncesaz en beğenilen eserlerini Sakaryalı sevenlerinin beğenisine sundu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi 22. Ramazan Etkinlikleri Sakaryapark’ta gerçekleştirilen İncesaz Konseri ile devam etti. Tanbur, kemençe, gitar, kanun, bas gitar, vurmalı çalgılar ve kontrbas ile Açık Hava Sahnesinde yerini alan sevenlerine doyumsuz bir performans sergileyen İncesaz büyük beğeni kazandı. Eski albümlerinde yer alan seçkin çalışmaların yanı sıra, yeni parçalarını da Sakaryalı sevenlerinin beğenisine sunan grup, gerçekleştirilen konserin sonunda ayakta alkışlandı. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk ise İncesaz ekibine teşekkür ederek, günün anısına hediyelerini grubun solistlerinden Ezgi Köker’e takdim etti.