İlk kardeşlik sofrası Karapürçek'te

‘Mahallemde İftar Var’
Programa katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım ile hazırlanan iftar sofralarını dolaşarak, vatandaşların ramazan ayını tebrik etti. Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Toçoğlu, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Dünya ikincisi İmam Hatibi Mehmet Bilir’in Kur’an-ı Kerim tilaveti eşliğinde program devam etti.

Aile Çay Bahçesi açıldı
‘Mahallemde İftar Var’ programı ile açılışı gerçekleştirilen Aile Çay Bahçesi’nin hayırlı olmasını dileyen Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, “Geçtiğimiz yıl, ‘Mahallemde İftar Var’ programını ilçe meydanında yapmıştık. Bu yıl ise iftarımızı yeni parkımızda yapmak nasip oldu. İftarımızla birlikte sosyal tesisimizi vatandaşımızın hizmetine sunuyoruz. Belediyemiz tarafından yaptırılan Aile Çay Bahçesi’nin hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Hayırlı Ramazanlar
Yıldırım’ın ardından konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karapürçek’te kurulan kardeşlik sofralarında bulunuyor olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Toçoğlu, “Böyle mübarek bir akşamda, Ramazan ayının ilk günlerinde sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Cenabı Hakk’a sonsuz şükürler olsun. Yine böyle bir Ramazan gecesi bizleri bir araya getirdi. Cenabı Hakk sevdiklerinizle beraber nice ramazanlar geçirmeyi nasip etsin. Allah, ülkemizi ve memleketimizi kötülüklerden korusun. Birlik ve beraberliğimizi pekiştirsin” diye konuştu.

Birlikte aşamayacağımız engel yok
Açılışı gerçekleştirilen Karapürçek Aile Çay Bahçesi’nin hayırlı olmasını dileyen Başkan Toçoğlu, “Birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğimiz sürece aşamayacağımız engelin kalmadığını hepimiz gördük, görmeye de devam ediyoruz. Karapürçek Belediye Başkanımız, içinde bulunduğumuz Aile Çay Bahçesi’ni vatandaşlarımızın hizmetine sundu. Hemşerilerimiz her şeyin en iyisine layıktır. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Programımıza katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı osun. Geceniz hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

‘Mahallemde İftar Var’ programı, çocukların ilgi ile takip ettiği Meddah ve Gölge Oyunu ile sona erdi.