Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Adapazarı, Erenler, Arifiye ve Serdivan muhtarlarına yönelik istişare toplantısı gerçekleştirildi. Yüce, “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşma noktasında muhtarlarımızın da katkılarına ihtiyacımız var. Hem ihtiyaç sahiplerinin tespiti hem de ihtiyaçlar doğrultusunda en doğru kamu kurum ve kuruluşlarına yönlendirilmesiyle çözüme daha hızlı bir şekilde ulaşabiliyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından muhtarlara yönelik düzenlenen bilgilendirme toplantıları devam ediyor. Yüce, “Muhtarlarımıza yönelik hizmet bilgilendirme toplantılarımızı başlattık. İlk olarak Geyve ve Sapanca ilçelerimizdeydik. Ardından Adapazarı, Arifiye, Erenler ve Serdivan ilçelerimizde görevli muhtarlarımızla bir araya gelerek çalışmalarımızı paylaştık, talep ve önerilerini dinledik. İnşallah 16 ilçemizin muhtarlarıyla toplantılarımızı gerçekleştireceğiz” dedi.

İhtiyaçlara hızlı çözüm
Yüce, “6 ilçemizde görev yapan muhtarlarımızla çok verimli bir buluşma gerçekleştirdik. Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal hizmetler alanında gerçekleştirdiğimiz çalışmaları tüm detaylarıyla birlikte muhtarlarımızla paylaştık. Yeni dönem hedeflerimize ilişkin istişarelerde bulunduk. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşma noktasında muhtarlarımızın da katkılarına ihtiyacımız var. Hem ihtiyaç sahiplerinin tespiti hem de ihtiyaçlar doğrultusunda en doğru kamu kurum ve kuruluşlarına yönlendirilmesiyle çözüme daha hızlı bir şekilde ulaşabiliyoruz. İnşallah buluşmalarımızı 16 ilçemizde sürdüreceğiz. Katılım gösteren tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.