Büyükşehir Belediyesi Aralık Kültür Sanat Etkinlikleri Sanatçı Mustafa Cemil Efe’nin ‘Hazan ve Bahar’ adlı Hüsn-i Hat sergisiyle devam etti. 19 Ocak Pazar gününe kadar devam edecek olan sergiye sanatseverler ilk günden yoğun ilgi gösterdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Aralık Kültür Sanat Etkinlikleri Sanatçı Mustafa Cemil Efe’nin eserlerinden oluşan ‘Hazan ve Bahar’ adlı Hüsn-i Hat sergisiyle devam etti. Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen sergiye Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Furkan Beşel ve çok sayıda sanatsever katıldı. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, ‘Hazan ve Bahar’ adlı Hüsn-i Hat sergisi 19 Ocak Pazar gününe kadar sanatseverlerin beğenisine sunulacaktır. Sergimize katılan ve katılacak olan misafirlerimize gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.