Büyükşehir Belediyesi tarafından Hendek’te inşa edilen yeni yaşam alanında çalışmalar devam ediyor. Karamehmetoğlu, “Yapıların yüzde 90’ı tamamlandı. Genel olarak ise yüzde 70 seviyelerindeyiz. İnşallah güzel bir çalışma ortaya çıkacak. Hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Hendek’te inşa edilen yeni yaşam alanında çalışmalar devam ediyor. 20 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen projenin yüzde 70 seviyelerinde olduğunu aktaran Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Recep Karamehmetoğlu, Hendek Atatürk Parkı’nda çalışmalarını hızla tamamladıklarını söyledi. Karamehmetoğlu, Hendek’te örnek bir proje gerçekleştirdiklerini de ekledi.

Binalar yüzde 90’larda
Karamehmetoğlu, “Projemiz içerisinde yer alan iki binanın da dış cephe kaplamaları tamamlanmak üzere. Havuz kaplamalarımız tamamlandı. Kafeterya kısmında ise işlemlerimiz devam ediyor. Yapıların yüzde 90’ının da tamamlandığını ifade edebiliriz. Genel anlamda ise yüzde 70 seviyelerindeyiz. Projemiz kapsamında ağaçlandırma çalışması da gerçekleştireceğiz. Hem Hendek’li hemşerilerimize hem de üniversite öğrencilerimize hitap edecek güzel bir çalışma olacak. Hendek’e hayırlı olmasını diliyorum” dedi.