Hendek İtfaiye Hizmet Binasında devam eden çalışmalar hakkında acıkmalarda bulunan Başkan Ekrem Yüce, “Başpınar Mahallesinde 2 bin 600 metrekare alan üzerinde inşa edilen projemizin içerisinde 8 araçlık garaj, idari odalar, spor odası, eğitim salonu, yatakhaneler ve yemekhane olacak. Kaba inşaatımız bitti. Dış ve iç cephede çalışmalar sürüyor. 91 mahalleye hizmet sunacak projemiz ile inşallah olası afetlere en hızlı şekilde müdahale edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, inşa çalışmalarının devam ettiği Hendek İtfaiye Hizmet Binası hakkında açıklamalarda bulundu. 2 bin 600 metrekare alan üzerinde yükselen projede yapım çalışmalarının hızla devam ettiğini aktaran Başkan Yüce, yeni merkezin yakın zamanda şehrin hizmetinde olacağını söyledi. Hendek hizmet binasının son teknoloji donanıma sahip olacağını vurgulayan Başkan Ekrem Yüce, afet yönetim altyapısının güçlendirmenin önemine değinerek, yaşanabilecek olası afetlere karşı her zaman teyakkuzda olduklarını da ekledi.

Afetlerle etkin mücadele
Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Teşkilatı’nın ülkenin en güçlü itfaiye teşkilatları arasında yer aldığını belirten Başkan Ekrem Yüce, “Teşkilatımız modern altyapısı, teknolojik donanımı ve başarılı çalışanları ile afetlere müdahalede etkin rol oynuyor. Biz de her geçen gün itfaiye teşkilatımızı güçlendirmek, afetlere karşı mücadelede başarı oranımızı arttırmak için gerekli adımları atıyoruz. Özellikle toplumsal bilinç ve bilgi düzeyini arttıracak, teknolojinin tüm imkanlarını kullanıp, özverili çalışmalarla inşallah teşkilatımız olası afetlere karşı hassasiyetle mücadelesini sürdürecek” dedi.

8 araç kapasiteli
Başkan Ekrem Yüce, Hendek’te 91 mahalleye hizmet sunacak yeni itfaiye hizmet binasını da yakın zamanda tamamlayacaklarını ifade ederek, “Kaba inşaatımız tamamlandı. Dış ve iç cephede çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Daha sonra ince işçilikleri ve çevre düzenlemesini gerçekleştireceğiz. Başpınar Mahallesinde 2 bin 600 metrekare alan üzerinde inşa edilen hizmet binası, içerisinde 8 araçlık garaj, idari odalar, spor odası, eğitim salonu, yatakhaneleri ve yemekhanesi olan projemiz ile inşallah olası afetlere en hızlı şekilde müdahale edeceğiz. Hayırlı olsun.”