Hayatı paylaşmaya engel yok

Sapanca Gölü’nde engel tanımadılar
Sapanca Gölü’ne dalış yapan engelli vatandaşlardan Denizhan Güvener, “Büyükşehir Belediye’sine böyle bir organizasyonu gerçekleştirdiği için çok teşekkür ediyorum” derken; Ali Çeken, “Türkiye’de hiçbir şehirde böyle bir organizasyonun yapıldığını duymadım. Çok mutluyum, gelecek sene de katılmayı düşünüyorum” diye konuştu.

Engellilerimizin yanındayız
Programa katılan Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce ise, “Geleneksel hale getirdiğimiz dalış etkinliğimizin, bu yıl 3.sünü gerçekleştiriyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Engellilerimizin, hizmetlerimizin tamamından faydalanabilmeleri adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu, bize her konuda olduğu gibi bu konuda da büyük destek veriyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.