Büyükşehir Belediyesi YADEM’de 65 yaş üstü vatandaşlar hobi kurslarında eğitim göremeye devam ediyor. Karataş, “Hobi kurslarımızda eğitimler sunan Hattat Orhan Altuğ eşliğinde yeni şeyler öğrenen yaşlılarımız, vakitlerini verimli bir şekilde geçiriyorlar” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Yaşlı Destek Merkezi (YADEM) 65 yaş üstü vatandaşlara yönelik hobi kurslarında eğitimler devam ediyor. Hat Sanatı dersinde eğitim gören yaşlılar, çizim tekniklerini öğrenek güzel eserler ortaya çıkarmaya devam ediyor.

Hat sanatı öğreniyorlar
YADEM sorumlusu Ömer Faruk Karataş, “Yaşlı Destek Merkezimizde yeni eklemiş olduğumuz faaliyetler birlikte yaşlılarımız hobi kurslarına daha çok yönelebilme imkânı buluyorlar. Hat sanatı dersinde el becerilerini geliştirerek yeni sanat eserleri ortaya çıkarıyorlar. Hobi kurslarımızda eğitimler sunan Hattat Orhan Altuğ eşliğinde yeni şeyler öğrenen yaşlılarımız, keyifli vakitler geçiriyorlar” dedi.