Büyükşehir Belediyesi’nin Arifiye Kirazca Mahallesinde hayata geçireceği Hal Kompleksinin ihalesi gerçekleştirildi. İhalenin komisyon başkanlığını yapan Genel Sekreter İbrahim Pehlivan, “İnşallah sektör esnafımız modern bir hale kavuşacak. Hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından  Arifiye ilçesi Kirazca Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Toptan Sebze ve Meyve Hali Kompleksi’nin yapım ihalesi gerçekleştirildi. Komisyon Başkanlığını Genel Sekreter İbrahim Pehlivan’ın üstlendiği ihaleye bir istekli katıldı. Gerçekleştirilen ihale ile ilgili açıklamalarda bulunan Pehlivan, “Kirazca Mahallesi’nde inşa edilecek Hal Kompleksinin ihalesini gerçekleştirdik. İnşallah sektör esnafımız modern bir hale kavuşacak. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Komisyona sunulan teklif şu şekilde;

Sakarya Hal İşletmeciliği İnşaat Tic. Anonim Şirketi       15.125,00 TL