Rüstemler Tesisi’nde Sakaryaspor yönetim kurulu, teknik heyeti ve sporcularıyla bir araya gelen Başkan Ekrem Yüce, “Yeni sezonunun şehrimize şampiyonluk getirmesi ümidiyle yarın oynanacak olan ligin ilk maçında Sakaryaspor’umuza yürekten başarılar diliyorum. İnşallah güzel bir sonuç alarak sezona iyi bir başlangıç yapmış oluruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Rüstemler Tesisi’nde Sakaryaspor yönetim kurulu, teknik heyeti ve futbolcularıyla bir araya geldi. Yeni sezon öncesi yönetim, hoca ve futbolcularla bir araya gelen Başkan Yüce yarın oynanacak sezonun ilk maçı için başarılar diledi. Ziyaret sonunda Başkan Yüce’ye, Sakaryaspor Başkanı İbrahim Nalbant ve yönetim kurulu forma takdim etti.

Ankara’da görüşmeler
Ziyarette konuşan Başkan Ekrem Yüce, “Bir süredir devam eden transfer yasağı konusunda çok yoğun mesai harcadık. Transfer yasağının kaldırılması için elimizden gelen ne varsa yapmaya çalıştık. Şehrimizin spor alanında yetiştirdiği önemli değerlerden Bülent Uygun ile birlikte Ankara’da TFF Başkanımız Nihat Özdemir ve TFF Başkan Yardımcımız Ali Düşmez’i ziyaret ettik. Sakaryaspor’un mevcut durumu ve hedefleri ile birlikte transfer yasağının kaldırılması için gerekli görüşmeleri gerçekleştirdik. Görüşmelerimiz olumlu geçti, inşallah hayırlı bir sonuç alacağız. Biz Sakaryaspor’umuz için elimizden geleni yapmaya çalıştık. Her zaman Sakaryaspor’un yanında olduğumuzu ifade ettik. Yeni sezonunun şehrimize şampiyonluk getirmesi ümidiyle yarın oynanacak olan ligin ilk maçında Sakaryaspor’umuza yürekten başarılar diliyorum. İnşallah güzel bir sonuç alarak sezona iyi bir başlangıç yapmış oluruz” dedi.