SEDAŞ’ı ziyaret eden Başkan Ekrem Yüce, “SEDAŞ, önemli bir paydaşımız. Şehrimizin enerjisine enerji katmak için çalışan, elektrik arzının sürekliliği adına yatırımlar gerçekleştiren SEDAŞ ailesine kolaylıklar diliyorum. Tüm kurumlarımızla kurduğumuz güçlü iş birliği anlayışı inşallah şehrimizin en önemli kazanımı olacak” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya Elektrik Dağıtım Anonim Şirketini ziyaret etti. SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı Necmi Odyakmaz, İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Jan Roszka, Regülasyon ve Uyum Direktörü Mustafa Yılmaz, Enerji Şebeke Direktörü Erol Sancak ve Dağıtım Operasyonları Direktörü Burhan Ak ile bir araya gelen Başkan Ekrem Yüce, gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin bilgiler alarak, ülkelerin kalkınmasında enerjinin önemli bir parametre olduğunu ifade etti. İcra Kurulu Başkanı Odyakmaz ise nazik ziyaretleri dolayısıyla Başkan Yüce’ye teşekkür etti.

Kalkınmada enerji faktörü
Sakarya’da tüm kurumlarla iş birliği anlayışını güçlü bir şekilde kurduklarının altını çizerek sözlerine başlayan Başkan Ekrem Yüce, “SEDAŞ, önemli bir paydaşımız. Şehrimizin enerjisine enerji katmak için çalışan, elektrik arzının sürekliliği adına yatırımlar gerçekleştiren değerli bir kurum.  Ülkelerinde enerjiye ne kadar büyük önem verdiğini çok sıklıkla görüyoruz. Kalkınmanın temel yapı taşlarından biri de kuşkusuz enerjidir. İnşallah gerek ülkemiz gerekse özel teşebbüs iş birlikleriyle ülkemiz enerji üretimi ve arzı noktasında büyük bir ivme yakalayacak. Bu hedef doğrultusunda şehrimize enerji katan SEDAŞ İcra Kurulu Başkanı Necmi Odyakmaz ve tüm SEDAŞ ailesine kolaylıklar diliyorum” dedi.