Güçlü Bir Teşkilatız

7 gün 24 saat hizmette
Program kapsamında İtfaiye Teşkilatında görevli personelin İtfaiye Haftasını tebrik eden Başkan Toçoğlu, daha sonra beraberinde Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ile İtfaiye Teşkilatı bünyesinde kurulan Mobil Kriz Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Başkan Toçoğlu, “Hamdolsun, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Teşkilatı, donanımıyla çok güçlü bir teşkilat. Yeni oluşturulan Mobil Kriz Merkezi ile Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Teşkilatı’nın başarılı çalışmalarının artarak devam edeceğine inanıyorum. İtfaiye personelimiz, 7 gün 24 saat vatandaşımızın hizmetinde” diye konuştu. Mobil Kriz Merkezi’nin gezilmesinin ardından İtfaiye Dairesi Başkanı Yusuf Çelebi, etkinlik alanında sergilenen ve afetlerde kullanılan ekipmanlar hakkında Başkan Toçoğlu’na bilgi verdi.

Meydan’da tatbikat
Kent Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında İtfaiye Teşkilatı personelinin yapmış olduğu tatbikat ise vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. Senaryo gereği güvenlik önlemleri ile çevrilmiş alan içerisinde ateşe verilen araca müdahale eden itfaiye personelleri, yangını kısa süre içerisinde söndürdü.