Büyükşehir Belediyesi ‘Sokakta Kimse Kalmasın’ sloganı ile sokakta kalan, kimsesiz ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım eli uzatıyor. Yüce, “Soğuk havalar etkisini arttırdı. Kar yağışı beklentisi var. İhtiyaç sahiplerinin tespit edilmesinde hemşerilerimiz de bize yardımcı olabilir. Vatandaşlarımız Büyükşehir Belediyesi 444 40 54, ALO 153 Çözüm Masası ve ALO Zabıta 277 54 10 telefon numaralarını arayarak bizlere ulaşabilirler” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ‘Sokakta Kimse Kalmasın’ projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, soğuk hava şartlarının etkisini arttırdığı şu günlerde kimsesiz ve sokakta yaşamak durumunda kalan vatandaşların taraflarına bildirilmesi konusunda hassasiyet çağrısında bulundu.

Gönülleri birlikte ısıtalım
Yüce, “Büyükşehir Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz şehrin muhtelif bölgelerinde ihtiyaç sahiplerini tespit etmeye yönelik çalışmalarına devam ediyor. Gar binası, Büyükşehir Terminali, hastaneler ve diğer noktalar 24 saat denetim altında tutuluyor. Tespitler doğrultusunda gerekli müdahalelerde bulunuyoruz. Gönülleri birlikte ısıtmak için hemşehrilerimizden ihtiyaç sahibi ve kimsesiz vatandaşlarımızı bize bildirmelerini bekliyoruz.”

Bize Ulaşın
“Soğuk havaların etkisini arttırması ve kar yağışı beklentisi kimsesiz ve sokakta yaşamak durumda olan kardeşlerimiz için derhal harekete geçilmesini zorunlu hale getirmekte. Biz de bu konuda üzerimize düşen ne varsa yapmak için aralıksız çalışıyoruz. İhtiyaç sahiplerinin tespit edilmesinde hemşerilerimiz de bize yardımcı olabilir. Vatandaşlarımız Büyükşehir Belediyesi 444 40 54, ALO 153 Çözüm Masası ve ALO Zabıta 277 54 10 telefon numaralarını arayarak bizlere ulaşabilirler. İhtiyaç sahibi kardeşlerimizin bilgilerini bizimle paylaşabilirler.”