Büyükşehir Belediyesi şehirde asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Akbulut, “Geyve’ye bağlı Esenköy, Suçatı, İhsaniye, Hırka ve Sarıgazi mahallelerini kapsayan 13 kilometrelik grup yolunu 15 bin ton sıcak asfalt kullanarak yeniledik. Hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından şehir genelinde sürdürülen sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Geyve’ye bağlı Esenköy, Suçatı, İhsaniye, Hırka ve Sarıgazi mahallelerini kapsayan 13 kilometrelik grup yolu sıcak asfaltla buluştu. Mahalle sakinleri çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.

15 bin ton asfalt
Bölgede gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgiler paylaşan Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, “Hava şartlarının güzelleşmesiyle birlikte şehrimizde asfalt çalışmalarımıza belirlediğimiz program dahilinde başladık. Ekiplerimiz farklı bölgelerde asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda şehrimizin güney ilçesi olan Geyve’de de Esenköy, Suçatı, İhsaniye, Hırka ve Sarıgazi mahallelerini kapsayan 13 kilometrelik grup yolunu 15 bin ton asfalt kullanarak yeniledik. Çalışmaların hemşehrilerimize ve mahallelerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.