Büyükşehir Belediyesi Genç Atölye ’de eğitimler sona erdi. Bu yıl 4.’sü düzenlenen Genç Atölye ’de 719 öğrenci 6 hafta boyunca eğitim gördü.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından bu yıl 4.’sü düzenlenen Genç Atölye’de eğitimler sona erdi. Atölyede; Genç Gezgin, Şehir ve Tarih, Kitap Kritik, Düşünce ve Gelişim, Edebiyat ve Sinema, Doğaçlama, Münazara ve Geleneksel Sanatlar Atölyesi derslerinde 6 hafta boyunca 719 öğrenciye eğitimler sunuldu. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, “Genç Atölye eğitimlerimiz gerçekleştirilen son derslerle tamamlandı. Alanında uzman hocalarımız ile birlikte edebiyata, sinemaya, tarihe, doğaya, sanata ilgi duyan tüm gençlerimiz 6 hafta boyunca eğitim gördü. Bu yaz dördüncüsünü gerçekleştirdiğimiz Genç Atölye’ye gençlerimizin gösterdiği yoğun ilgiden dolayı teşekkür eder, yeni eğitim-öğretim dönemine başlayacak tüm öğrenci kardeşlerimize eğitim hayatlarında başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.