Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ile Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen ‘Sokak Basketbolu Turnuvası’ kayıtları 29 Ağustos Çarşamba günü sona eriyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Sokak Basketbolu Turnuvası’ kayıtları 29 Ağustos Çarşamba günü sona eriyor. 31 Ağustos ve 2 Eylül tarihleri arasında Kent Park’ta gerçekleştirilecek turnuvada 4 farklı kategoride yarışacak olan takımlar birbirinden değerli ödülleri kazanmak için yarışacaklar.

Bizzat gelerek başvurmaları gerekiyor
Kayıtların tüm hızıyla devam ettiğini söyleyen Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Yusuf Ertuğrul Erdem, “31 Ağustos ve 2 Eylül tarihleri arasında Kent Park’ta düzenleyeceğimiz ‘Sokak Basketbolu Turnuvası’ kayıtlarında son gün 29 Ağustos Çarşamba. Kayıtlar için basketbol severlerin takımlarını oluşturup Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Çözüm Masası’na bizzat gelerek başvuruda bulunması gerekiyor. Kıyasıya mücadelelere sahne olacak turnuvada birbirinden değerli sürpriz ödüller sahipleri ile buluşacak. 3 gün sürecek basketbol şenliğine tüm sporseverleri davet ediyoruz” dedi.

3 asil bir 1 yedekten oluşacak takımlar için turnuva kategorileri şu şekilde;

Yıldızlar (12-14 yaş) Kadın-Erkek

Gençler (15-17 yaş) Kadın-Erkek

Büyükler (18-25 yaş) Erkek

Masterler (26 yaş ve üzeri ) Erkek