Büyükşehir Belediyesi Genç Atölye’de Uygulamalı Girişimcilik ve Proje Okulu eğitimlerinde ilk ders sona erdi. Aykut Ulgar, “Büyükşehir Belediyemizin genç bireylere sunmuş olduğu bu hizmet, gelecek nesillerin kişisel gelişimi açısından büyük bir motivasyon ve destek sağlamaktadır” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından bu yıl 3.’sü düzenlenen Genç Atölye’de eğitimler devam ediyor. Uygulamalı Girişimcilik ve Proje Okulu eğitimleri kapsamında Gebze Teknik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Proje ve Fikri Haklar Uzmanı Aykut Ulgar öğrencilerle buluştu. Eğitimde gençler proje ve iş fikirlerinin hayata geçirilebilmesi için atılacak adımlar değerlendirildi.

Emin adımlarla
Konu ile ilgili eğitim veren Aykut Ulgar, “Büyükşehir Belediyemizin genç bireylere sunmuş olduğu bu hizmet, gelecek nesillerin kişisel gelişimi açısından büyük bir motivasyon ve destek sağlamaktadır. Sosyal ve Girişimci Belediyecilik anlayışını sağlayan Genç Atölye, Sakarya’da gençlerin fikirlerine değer verdiğinin önemli bir göstergesidir. Bu sayede gençler, üretkenliği ve pro-aktiflik potansiyeli ile bulundukları şehrin ve kendi hayatlarının emin adımlarla ilerlemesine katkı sağlayacaklardır” ifadelerinde bulundu.