Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Kitap Okumayı Severler Kulübü etkinliklerine ara vermeden devam ediyor. Kulüp bünyesinde gerçekleştirilen Yazı Atölyesi etkinliğinde öğrenciler Yazar Mevlana İdris ile bir araya geliyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Gelişim Merkezi faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor. Merkez bünyesindeki Çocuk Kulüplerinde düzenlenen etkinliklerle minik öğrenciler eğitim saatleri dışındaki zamanlarını daha aktif bir şekilde değerlendiriyor. Bu kapsamda öğrencilerin eğitimlerini desteklemek, farklı yaş gruplarındaki çocukların sosyal uyumlarını ve sosyal gelişimlerini sağlamak, çocukların kişisel yeteneklerinin ortaya çıkarılmasına ve geliştirilmesine yardımcı olmayı amaçlayan Kitap Okumayı Sevenler Çocuk Kulübü, Yazı Atölyesi etkinliği ile Yazar Mevlana İdris’i miniklerle bir araya getiriyor.

Atölye’de çalışmalar devam ediyor
Çocuklara düzenli okuma alışkanlığı kazandırmak, okuduklarını paylaşmak, kelime dağarcığını zenginleştirmek, nitelikli eser ve metinlerle tanıştırmak, kendini ifade etme, toplum karşısında konuşma gibi sosyal yeteneklerini geliştirmeleri amacıyla düzenlenen Yazı Atölyesi etkinliği ile ilgili Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada 6 ay boyunca 24 programın gerçekleştirildiği ve atölyenin faaliyetlerine devam edeceği belirtildi.