Büyükşehir Belediyesi Sonbahar Doğa Yürüyüşleri’nin 2. haftasında, Ferizli Ağacık köyünden başlayan yaklaşık 10 kilometrelik Ağaçlı-Nalköy Parkuru geçildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen Sonbahar Dönemi Doğa Yürüyüşleri’nin ikinci haftasında, Ağaçlı - Nalköy Geçişi tamamlandı. Ferizli Ağacık Köyü’nden başlayan etkinliğe katılan sporseverler, yaklaşık 10 kilometrelik güzergâh boyunca adrenalin ve keyif dolu bir yürüyüş gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada etkinliklerin, 2 Kasım Kıranyurt Parkuru - Pamukova, 9 Kasım Kılıçkaya Parkuru - Taraklı, 16 Kasım Değirmendere Parkuru - Erenler, 23 Kasım Turnalık Parkuru - Hendek, 30 Kasım Karagöl - Acelle Parkuru - Taraklı, 7 Aralık Büyükyayla Parkuru - Hendek ile devam edeceği belirtildi.