Büyükşehir Belediyesi Faik Baysal Kütüphanesi, Kütüphaneler Haftası kapsamında çok sayıda öğrenciye kapılarını açtı. Faik Baysal Kütüphane Sorumlusu Çetin Şahin, “Öğrencilerimize kitap sevgisini ve okuma alışkanlığını aşılamak istiyoruz. Kütüphanemizi ziyarete gelen her yaştan öğrenciye kitap hediye ediyoruz. Amacımız bu haftayı bir kitap okuma şenliğine dönüştürmek” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Faik Baysal Kütüphanesinde Kütüphaneler haftası coşku içinde kullandı. Çeşitli okullardan kütüphaneyi ziyaret eden öğrenciler, kütüphanecilik ve kitaplar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Okuma sevgisi ve okuma alışkanlığının anlatıldığı etkinlikte kütüphaneyi ziyarete gelen öğrencilere kitap hediye edildi.

Kitap okuma şenliği
Faik Baysal Kütüphane Sorumlusu Çetin Şahin, “Ülkemizde her yıl Mart ayının son haftası Kütüphaneler Haftası olarak kutlanıyor. Biz de Faik Baysal Kütüphanesi olarak Kütüphaneler Haftası boyunca ziyaretçilerimizi ağırlıyor, çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Okullardan kütüphanemizi ziyarete gelen öğrencilere burada okuma etkinlikleri düzenliyoruz. Kütüphanecilik ve kitaplar hakkında bilgi veriyoruz. Öğrencilerimize kitap sevgisini ve okuma alışkanlığını aşılamak istiyoruz. Kütüphanemizi ziyarete gelen her yaştan öğrenciye kitap hediye ediyoruz. Amacımız bu haftayı bir kitap okuma şenliğine dönüştürmek” diye konuştu.