Kent Park içerisinde yer alan Faik Baysal Kütüphanesi’nde yenileme çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu belirten Fen İşleri Dairesi Başkanı Oktar, “Faik Baysal Kütüphanesi’nin dış cephesinde özel bir çalışma uyguladık. İnşallah çevre düzenleme çalışmalarının tamamlanmasıyla kütüphanemizi hizmete alacağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Faik Baysal Kütüphanesi yenileme çalışmalarında sona gelindi. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “İl Özel İdaresi’nden belediyemize devrolan kütüphanede çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz. Vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleştirilen anketin ardından Faik Baysal isminin verildiği kütüphanemizde, iç ve dış cephe yenileme çalışmalarımız sona erdi” diye konuştu.

Mimarisiyle beğeni kazanacak
Kütüphanenin dış cephesinde tüm şehrin beğenisini kazanacak bir çalışma gerçekleştirdiklerini de belirten Oktar, “Faik Baysal Kütüphanesi’nin dış cephesinde özel bir çalışma uyguladık. İnşallah çevre düzenleme çalışmalarının tamamlanmasıyla kütüphanemizi hizmete alacağız. Kısa süre içerisinde açılışı gerçekleştirilecek Faik Baysal Kütüphanesi’nin şehrimizin kültür sanat hayatına hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.