Evliliğe İlk Adımda İlk Destek Bizden

Sakarya Büyükşehir Belediyesi evliliğe ilk adım seminerleri başlıyor. Sosyal Gelişim Merkezi tarafından organize edilen “Evliliğe İlk adımda ilk destek bizden” adlı seminerlerde yeni evli çiftlere evlilik hakkında bilgi verilecek. Sözlü, nişanlı ve yeni evli tüm çiftlerin katılacağı seminerlere kayıtlarlar başladı. Seminerlere katılmak isteyenler Mart ayının başına kadar kayıt yaptırabilecekler. Her ay yapılacak ve yarım gün sürecek olan seminerlerde Psikolog Betül Karapınar, çiftlere evlilik hakkında bilgi vererek, danışmanlık yapacak. Seminerlere katılan her çifte sürpriz hediyeler verilecek. Çiftli katılım şartının aranacağı seminerlerde her ay çekilişle belirlenecek bir çifte ise beyaz eşya hediye edilecek. Seminerlere katılmak isteyenler ayrıntılı bilgiyi Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi’nden ve 274 95 87 - 274 95 72 nolu numaralardan alabilecekler.