Büyükşehir Belediyesi Aralık Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında 22 Aralık Salı ‘Türkiye Kayası’ tiyatro oyununun ve 25 Aralık Cuma Ricardo Moyano ve Mete Aslan’ın Duo konseri kültür sanat dostları ile buluşacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Aralık Kültür Sanat Etkinlikleri içerisinde yer alan programlar kapsamında ‘Türkiye Kayası’ tiyatro oyununun ve Ricardo Moyano ile Mete Aslan’ın Duo konserinin biletleri satışa çıkıyor. Yapılan açıklamada, “22 Aralık Salı günü saat 20.00’da İstanbul Şehir Tiyatroları’nın AFA’da sahneleyeceği ‘Türkiye Kayası’ tiyatro oyununun ve 25 Aralık Cuma günü saat 20.00’da Ziya Taşkent Konser Salonu’nda gerçekleştirilecek Ricardo Moyano ile Mete Aslan’ın Duo konserinin biletleri 14 Aralık Pazartesi günü satışa çıkıyor. Etkinlikler için biletler Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan temin edilebilecektir. E-biletlere ise Büyükşehir Belediyesi kurumsal internet sayfasından (www.sakarya.bel.tr) ulaşılabilecektir. Tüm sanatseverler etkinliklere davetlidir” denildi.