Büyükşehir Belediyesi Mart Kültür-Sanat Etkinlikleri kapsamında 21 Mart Salı günü 22.Yılında SAGÜSAD Resim ve Fotoğraf Sergisi ile Sezai Karakoç ve Diriliş Düşüncesi konulu panel Sakaryalılar ile buluşacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mart Kültür-Sanat Etkinlikleri 21 Mart Salı günü düzenlenecek sergi ve panel ile devam edecek. Günün ilk programında 1994 yılında kurulan ve bünyesinde resim, fotoğraf, edebiyat ve müzik gibi sanatsal, sosyal etkinlikleri barıdırıran Sakarya Güzel Sanatlar Derneği (SAGÜSAD) tarafından hazırlanan  22. Yılında SAGÜSAD Resim ve Fotoğraf Sergisi’nin açılışı Sakarya Sanat Galerisi’nde  saat 18.00’da gerçekleştirilecek. Sergi, 23 Nisan Pazar gününe kadar ziyaret edilebilecek.

Sezai Karakoç ve Diriliş Düşüncesi
Günün bir diğer etkinliğinde ise saat 20.00’da ‘Sezai Karakoç ve Diriliş Düşüncesi’ konulu panel AKM’de Sakaryalılarla buluşacak. Panelde Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Osman Sarı, Araştırmacı-Yazar Yüksel Kanar, Araştırmacı-Yazar Nizamettin Yıldız ve Araştırmacı-Yazar Ömer Tayyar Aslan konuşmacı olarak yer alacak. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, “Sergi açılışımıza ve panelimize tüm Sakaryalılar davetlidir” denildi.