Büyükşehir Belediyesi tarafından altyapısı yenilenen Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde asfalt çalışmaları başlatıldı. 850 metre uzunluğa sahip cadde, asfalt çalışmaları da tamamlandığında yeni yüzüne kavuşacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Erenler Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde başlatılan yenileme çalışmaları devam ediyor. Altyapının tamamlanmasının ardından 850 metre uzunluğa sahip caddede Büyükşehir Belediyesi ekipleri asfalt serim çalışmalarına başladı. Toplam 2 bin 150 ton asfalt sıcak asfalt serilecek cadde, çalışmaların tamamlanmasıyla yeni yüzüne kavuşacak.

2 bin 150 ton asfalt
Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı; “Program dâhilinde şehrin muhtelif bölgelerinde üstyapı yenileme çalışmalarımıza aralıksız bir şekilde devam ediyoruz. SASKİ marifetiyle altyapı çalışmaları tamamlanan bölgede üstyapı çalışmalarına hızla başladık. Devam eden çalışmalar kapsamında toplam 2 bin 150 ton sıcak asfalt serimi gerçekleştireceğiz. Bordür ve asfalt çalışmalarının tamamlanmasının ardından 850 metre uzunluğundaki caddeyi Sakarya’ya yakışır bir şekilde modern görünüme kavuşturacağız. Aynı zamanda bölgede ulaşımın en az şekilde etkilenmesi için başlattığımız asfalt çalışmalarını en kısa sürede tamamlayacağız”