Büyükşehir Belediyesi ‘Mahallemde İftar Var’ buluşması Erenler’de gerçekleştirildi. Gönül sofralarında bir araya gelen vatandaşlar, Ramazan’ın manevi hazzını birlikte yaşadı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Mahallemde İftar Var’ programları ilçelerde gönül sofralarını kurmaya devam ediyor. Binlerce Sakaryalıyı aynı sofralarda bir araya getiren iftar programlarında 8’inci buluşma Erenler’de gerçekleşti. Yunus Çiloğlu Lisesi Önü’nde kurulan sofralara Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra, AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Baro Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, Büyükşehir Bürokratları ile binlerce Erenlerli de misafir oldu.

İslam dünyası için dua
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu iftar programı öncesinde gönül sofralarına misafir olan vatandaşların masalarını tek tek ziyaret ederek Ramazan’ın hayırlara vesile olmasını temenni etti.  Ankara Hacıbayram Camii Baş İmamı Ahmet Karalı’nın Kur’an tilaveti ile gönüllere seslendiği programın devamında tüm misafirler, İslam Dünyası’nda yaşanan kan ve gözyaşının dinmesi için dua etti, aynı dualara âmin dedi. Okunan ezanın ardından binlerce misafir hep birlikte oruç açtı. İftar programının devamında sahne alan Tiyatro Sanatçısı Hayali Seçkin Bayramoğlu’nun eğlenceli meddah hikâyeleri ile çocuklar doyasıya eğlendi.