Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü, Anadolu Engelliler Birliği Derneği İstanbul Şubesi’ni ağırladı. Nurcan İris, “Anadolu Engelliler Birliği Derneği üyelerini ağırlamanın mutluluğunu yaşadık. Misafirlerimiz uzman hocalarımız eşliğinde derslere katılım sağlayarak diğer öğrencilerle tanışıp eğlenceli zamanlar geçirdiler” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü,  Anadolu Engelliler Birliği Derneği İstanbul Şubesi’ni ağırladı. Sosyal Gelişim Merkezi’nde gerçekleştirilen ziyarette 20 kişilik görme engelli grup yer aldı. Misafirler, Engelli Hizmetleri Şube Müdürü Nurcan İris’in eşliğinde Engelsiz Hobi Kursları çalışmalarını yakından inceleme fırsatı elde etti. Nurcan İris, “Anadolu Engelliler Birliği Derneği üyelerini ağırlamanın mutluluğunu yaşadık. Misafirlerimiz uzman hocalarımız eşliğinde derslere katılım sağlayarak diğer öğrencilerle tanışıp eğlenceli zamanlar geçirdiler” dedi.