Büyükşehir Belediyesi Engelleri Hizmetleri Şube Müdürlüğü Engellilik ile ilgili Toplumsal Farkındalık çalışmalarına devam ediyor. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Bir yandan engelli vatandaşlarımız ve ailelerine yönelik hizmetlerimizi gerçekleştirirken diğer yandan yerelde toplumsal uyumu artırmak durumundayız. Bu kapsamda Sakarya genelinde farkındalık çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından Engellik ile ilgili toplumsal farkındalık çalışmaları devam ediyor. Toplumsal Farkındalık seminerleri kapsamında SGM’ye Bahçeşehir Koleji öğrencileri konuk oldu. Engelliler ve ailelerine yapılan hizmetler anlatıldı. Engelsiz kurslarına katılan Bahçeşehir Koleji öğrencileri, kursiyerler ile sohbet ederek birlikte aktiviteler gerçekleştirdi.

Amacımız sağlıklı ve doğru iletişim kurmak
Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Amacımız Engellilik ile ilgili bilinç oluşturmak, engelliler ile doğru ve sağlıklı iletişim kurabilmenin yollarını tüm gençlere anlatabilmek. Bir yandan engelli vatandaşlarımız ve ailelerine yönelik hizmetlerimizi gerçekleştirirken diğer yandan yerelde toplumsal uyumu artırmak durumundayız. Bu kapsamda Sakarya genelinde farkındalık çalışmalarımız devam edecek. Merkezimizi ziyaret etmek ve engellerini aşan kursiyerlerimiz ile vakit geçirmek isteyen herkesi Sosyal Gelişim Merkezilerimize bekliyoruz” diye belirtti.