Enes ve Şeyda ile Gurur Duyuyoruz

Sakarya Büyükşehir Belediyesi sporcuları Şeyda Burucu ve Enes Erkan, Mersin 17. Akdeniz Oyunları’ndan madalya ile dönüyor. 68 kiloda Milli Sporcu Şeyda Burucu altın, 84 kiloda Enes Erkan ise gümüş madalya kazandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi sporcuları Enes Erkan ve Şeyda Burucu, Mersin’de düzenlenen 17. Akdeniz Oyunları’nda da büyük başarı elde etti. Avrupa Şampiyonu Şeyda Burucu, İspanyol İrene Costa Colomar’ı 5–2 yenerek altın madalyanın sahibi oldu.  +84 kilo erkeklerde de Milli sporcu Enes Erkan finalde İtalyan Stefoma Maniscako’ya 7-1’lik skorla yenilerek gümüş madalya kazandı. Mersin’de sporcularla birlikte olan Sakarya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Orhan Bayraktar, sporcuları tebrik etti. Bayraktar, “Gayet başarılı bir şampiyona geçirdik, öncelikle Şeyda Burucu ve Enes Erkan'ı ve tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Onlarla gurur duyuyoruz. Sakarya Akdeniz oyunlarındaki ilk altın ve gümüş madalyasını da almış oldu bu vesile ile.  Hayırlı olsun. Başta hocalarımız Hikmet Şaha ve Mustafa Solmaz olmak üzere, milli takım hocalarımızı, federasyon başkanımız Esat Delihasan ve federasyon yöneticisi arkadaşlarımı kutluyorum” diye konuştu.