Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında SAMEK kursiyerlerinin hazırladığı ‘Sandıktaki Servet’ geleneksel el sanatları sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Mart Kültür Sanat Etkinlikleri ‘Sandıktaki Servet’ sergisinin açılışı ile devam etti. AKM Sergi Salonu’nda gerçekleştirilen programda SAMEK kursiyerleri tarafından hazırlanan geleneksel el sanatları eserleri kültür sanat dostlarının beğenisine sunuldu.

23 Mart’a Kadar Ziyaret Edilebilir
SAMEK Kurslarına ilginin her geçen gün arttığına dikkat çeken Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, serginin açılmasında emeği olan kursiyerleri tebrik etti. AKM’de açılışı gerçekleştirilen ‘Sandıktaki Servet’ sergisi 23 Mart Pazartesi gününe kadar Sakaryalı sanatseverler tarafından ziyaret edilebilecek.