Akyazı SAMEK Yılsonu Sergisi açılış töreninde konuşan Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, “Büyükşehir Belediyesi’nin birçok ilçede SAMEK adı altında açmış olduğu bu kurslar, insanımızın zamanını verimli değerlendirmesinde en etkili çalışmalardan bir tanesidir. Değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitimi Kursları’nda yılsonu sergisi açılış törenleri devam ediyor. Bu kapsamda son olarak Akyazı SAMEK kursiyerlinin hazırladığı program Kenan Sofuoğlu Parkı’nda gerçekleştirildi. Törene Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Ak Parti Akyazı İlçe Başkanı Feyzi Bora, Akyazı Belediye Başkan Yardımcı Mehmet Çakmak, Büyükşehir Yaygın Eğitim Şube Müdürü Halide Yeliz Kama, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bu Kurslar Büyük Nimet
SAMEK müzik eğitmenlerinin konseri ile başlayan açılış töreninde SAMEK Akyazı kursiyerleri adına söz alan hat öğrencisi Musa Yavuz, “Kursiyer olarak bizlere sunulan bu fırsatlardan en iyi şekilde istifade etmeye çalışıyoruz. Bu kursların günlük hayatımızda bizlere hem maddi hem manevi anlamda çok şeyler kazandırdığını düşünüyorum. Bizlere bu imkânları sunan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Vatandaşlarımız Sanatla Buluşuyor
Programda konuşan Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, “Büyükşehir Belediyesi’nin birçok ilçede SAMEK adı altında açmış olduğu bu kurslar, insanımızın yetişmesinde, kötü alışkanlıklardan uzaklaşmasında ve zamanını verimli değerlendirmesinde en etkili çalışmalardan bir tanesidir. Bu hizmeti Akyazı’da sunan değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

20 Mayıs’a Kadar Ziyarete Açık
Konuşmaların ardından Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan kursiyerlere katılım belgelerini takdim etti. SAMEK kursiyerlerinin hazırladığı sergi 20 Mayıs Cuma gününe kadar ziyaret edilebilecek.